"Врубай"
Врубай І дай по газам Хто б що не казав — Забудь Розриває саб Біла полоса Я тут, а ти поки там Сідай, покатаю Ніхто Вже нас не знайде Бо нас там немає
Ей, там на верху Скрутіть свою музику! Вітя на спортивному, сьогодні Вася в піджаку Бас на низу Вам шум підвезу І вже копи на мигалках чекають унизу
Врубай І дай по газам Хто б що не казав — Забудь Розриває саб Біла полоса Я тут, а ти поки там Сідай, покатаю Ніхто Вже нас не знайде Бо нас там немає
І от ми уже взлітаєм на точку, з якої ніхто не вертає Погода сьогодні не льотна, та нас вона не напрягає з тобою Басота сьогодні куражить, так що збирайся, якщо ти ще вдома Тут після нас місця не буде ні для кого, ні для чого А буде все по протоколу
Ти серце моє розтопила Мене на диван завалила Таке ти зі мною зробила І кашу таку заварила
Сирени під вікнами вили У двері так сильно дзвонили Твій батя заходить в квартиру Вальяжно показує ксиву
Тарарарайрарай!
Врубай Врубай Врубай Врубай
|